Buddyordning

Buddyordningen er et tilbud til både nye og nuværende brugere i OPTUR. Buddygruppen består af erfarne brugere, som har fundet sig godt til rette i OPTUR, og gerne vil hjælpe andre brugere med at gøre det samme.

 

Uanset om man har brug for hjælp til at komme ud af døren, en partner til at motivere, eller en person som kan tage godt imod dig til din første træning, så kan buddierne hjælpe!

 

Hvis du vil vide mere, eller er interesseret i at få en buddy, så kan du henvende dig hos instruktørerne eller en af buddierne.

En dagsbuddy er et tilbud til nye brugere. Idéen er, at du kan få en erfaren bruger til at tage godt imod dig til din første træning.

Til cirkeltræning, hvor vi træner i par, vil du komme til at træne med den person som allerede har taget godt imod dig. Du vil også få løbende hjælp til øvelserne, hvis du er usikker på nogle af dem.

 

Til styrketræning vil din buddy kunne hjælpe dig med at lære maskinerne og dit program at kende.

Til badminton vil det mest være det sociale en buddy kan hjælpe med, introducere for resten af gruppen osv. Men det gør vi gerne!

Har du et helt andet behov på din første dag, så vil vi naturligvis gerne forsøge at hjælpe med det. Det vigtigste for buddyordningen er, at hjælpe brugerne til lige netop det, de har behov for.

En forløbsbuddy er har til formål at følge dig gennem flere træninger over en længere periode. Der er ingen regler for hvad der skal ske under dette forløb, det er helt op til dig og din buddy.

Måske har du brug for en påmindelse via SMS på træningsdagene, eller én som kan komme forbi og tage dig med til træningen.

Måske synes du ikke du er så målrettet eller fokuseret i din styrketræning. Du ser måske ikke fremgang i din træning længere. En buddy vil kunne hjælpe dig til at få mest ud af din træning, hver gang.

Du kan læse lidt mere om, hvad de forskellige buddies kan og vil hjælpe med, i deres profiler her på siden. Men fælles for dem alle er, at de bare gerne vil hjælpe med det du har behov for.

  • Facebook Social Icon