top of page

Buddyprofiler

Her på siden kan du se, hvilke brugere i OPTUR som er med i buddyordningen, og læse lidt om hvem de er og hvad de kan tilbyde. Vi vil alle sammen rigtig gerne snakke om vores buddyordning, så kom endelig og spørg hvis du vil vide mere.

Louise

Mit navn er Louise og er mor til to. Jeg har været med i OPTUR i ca. 2 år. For mig er det vigtigste er sammenholdet og det fællesskab det giver at træne. Jeg syntes det at grine og have det sjovt med mennesker giver et ekstra boost til at yde mere og giver mig lyst til at komme afsted.

Mit fokus i træningen er i øjeblikket badminton, som jeg syntes er sjovt og udfordrende. Udover OPTUR spiller jeg håndbold-fitness og badminton.

For mig betyder det at være buddy at have medbestemmelse i hvad der sker i OPTUR og have en finger på pulsen. Jeg mener at der i OPTUR skal være plads til sjov.

Halfdan

Hej jeg hedder Halfdan. Jeg er 31 år, og bor i Odense NØ. Jeg er finurlig og elsker at lave sjov. Jeg er glad for mennesker og at være social. Alle er velkomne i mit selskab.

Mit fokus i træningen er på tung styrketræning. Jeg går desuden meget op i at øvelserne bliver udført korrekt, og jeg udfordre mig selv med at prøve nye øvelser. Jeg deltager i træningen mandag, onsdag og om fredagen når vi træner selv. I min fritid spiller jeg floor hockey. Jeg er altid klar på at prøve ny træning og at lære nye mennesker at kende.

Jeg syntes det er fedt at være en del af et fællesskab som OPTUR, og vil meget gerne bidrage til det. Jeg vil gerne hjælpe både i og udenfor træningen. I er altid velkommen, til at spørger mig i træningen, og håber at i vil føle jer velkomne.

Lars

Jeg hedder Lars Bech Brams. Jeg er en mand i 50'erne. Siden 2014, næsten fra den spæde start, har jeg været med i Optur. Først i løbegruppe, og siden foråret 2015 har jeg også været med til cirkeltræning mandag og styrketræning onsdag. Der er et helt unikt fællesskab i Optur, og motion føles også meget nemmere, når man gør det sammen! Jeg holder af at presse mig og få pulsen op, og er der en bold med, er det ekstra godt. Har et par år arbejdet med, og uddannet mig som peer-støtte, og jeg føler at Opturs buddy-ordning falder godt i tråd med det.

Den megen gode og halvhårde træning har haft en væsentlig medvirkende andel i min recovery de senere år. Fra 2005 og i særdeleshed de seneste 4 -5 år er det gået mig rigtig godt bl.a. takket være den gode motion og sociale fællesskab i Optur, og jeg har i dag en god og rig tilværelse.

Jeg vægter meget det sociale fællesskab i Optur uden for træningen, og går ikke af vejen for at arrangere grillfester i min have eller julefrokost ude i byen!

Please reload

bottom of page